top
AGENDA
Jezus ontmoeten

zondagdienst

Zondagochtend 10.30 uur // Iedere zondagochtend komen we samen om God te ontmoeten en fellowship te hebben met elkaar. Kinderen hoeven niet aangemeld te worden, zij gaan meteen naar FOUND kids. Geef je je op? Dan houden we een stoel voor je vrij. We zien uit je te ontmoeten!

Let's pray for our nation

Gebedsavond

Donderdag 20.00 uur // I looked for someone who might rebuild the wall of righteousness that guards the land. I searched for someone to stand in the gap... Ezekiel 22:30 Iedere donderdag gaan we samen bidden; danken, in de bres staan, de hemel bestormen en gewoon bij Jezus zijn. I.v.m de huidige maatregelen houden we de gebedsavond in aangepaste vorm. DM ons voor meer info.

And so the adventure begins

FOUNDations

8 dinsdagavonden // De Fundamententraining bestaat uit 8 dinsdagavonden waarin we de fundamenten van het christelijk leven bestuderen aan de hand van het leven van Jezus. Als deelnemer ontvang je een mooi trainingsboek waarin alle lessen zijn opgenomen. – We starten de training op dinsdag 7 september 2021
– We beginnen om 19.30 uur en het zal duren tot 22.00 uur (inclusief pauze)
– De kosten voor de training zijn €50,-per persoon. Studenten krijgen €10 korting. Data trainingsavonden: 7 sept. – 14 sept. – 21 sept. – 5 okt. – 12 okt. – 19 okt. – 26 okt. – 2 nov.

Fresh Oil

Conferentie + inzegening pastors Found

In het voorjaar van 2021 kwam Esther Vorsterman van Oijen spreken bij Found. Wat er op die ochtend gebeurde was erg bijzonder! Tijdens de dienst ontstond de droom om een weekend te organiseren met het thema; de Olie van de Heilige Geest. Zo werd 'Fresh Oil' geboren. In het weekend van 22 t/m 24 okt zal zowel Esther Vorsterman van Oijen als Ray de Lima spreken over een van de beelden van de Heilige Geest; Olie. Samen met gezalfde worship en profetische woorden die gaan klinken, ervaren we dat dit een heel bijzonder weekend gaat worden, die impact zal hebben op je leven! Daarnaast zullen Ray en Suzanne de Lima officieel ingezegend worden als voorgangers door Hans Tims en Esther Vorsterman van Oijen. Deze feestelijke inzegening zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 23 okt om 15.00 uur. Na afloop eten we met elkaar. Mocht er kinderopvang nodig zijn, geef je kids op door een mailtje te sturen naar info@found-church.nl

Vrijdagavond 22 okt 19.30 FRESH OIL conferentie
Zaterdagmiddag 23 okt 15.00 INZEGENINGSDIENST Ray en Suzanne de Lima
Zaterdagavond 23 okt 19.30 FRESH OIL conferentie
Zondagochtend 24 okt 10.30 FRESH OIL conferentie
Zondagavond 24 okt 19.30 FRESH OIL conferentie

Hope event

Jongeren event

Samen met een super leuke groep jongeren zijn we ons aan het voorbereiden en aan het bidden voor het @hope.event_ wat op 13 november ‘21 zal plaatsvinden! Wat wordt het tof!! De naam bedacht en gekozen door de jongeren zelf; “omdat jongeren zo hopeloos zijn in deze tijd en Jezus de enige is die echte hoop brengt” aldus @kristelxx123 We zijn nog op zoek naar een spreker die de harten van de jongeren kan raken. Ook zijn we bezig een gave worshipband te boeken, en er wordt er nagedacht over workshops die in de middag zullen plaatsvinden en natuurlijk niet te vergeten food, food, food! Zo mooi om te zien hoe betrokken God in dit proces is, nu ook al in de voorbereidingen. Hij raakt harten aan en geneest. Bemoedigd en bevestigd de roeping van deze mooie Gideons bende! God is zo goed!!

Adres

Found.

Kerkweg 3, Valkenburg