top
Jezus bedienen door aanbidding en expressie

POUR YOUR OIL

Deze training met bijbehorend werkboek is deel van een droom. God wil niets liever dan jou in totale vrijheid brengen. Vrij van schaamte, vrij van leugens, vol van Jezus.
Door middel van deze training, gaan we samen leren om Jezus te bedienen. Om onze olie uit te gieten over Hem. We willen alles bij Jezus brengen. Door woord, expressie, worship, schilderen, bewegingsoefeningen, schrijfoefeningen, gebed en dans komen we dichter bij het hart van Jezus. En aan zijn voeten is de beste plek. Daar is genezing, bevrijding, onvoorwaardelijke liefde en leven. We gaan Jezus op een nieuwe manier leren kennen en oog in oog met Hem staan.

Aanbidding, expressie en beweging

Voor wie is deze training?

* Als je verlangt naar een diepere relatie met Jezus
* Als je een verlangen hebt om Jezus te aanbidden in profetische expressie in verschillende creatieve uitingsvormen
* Als je wil ontdekken welke schatten er over aanbidding, expressie en kunst verborgen zijn in Gods Woord
* Als je vrij wilt komen van schuld, schaamte of angst op dit gebied
* Als je meer van Gods aanwezigheid wil ervaren in deze vorm van aanbidding

Kosten €75,-

all inclusive

* 5 avonden en 1 trainingsdag
* Bijbels onderwijs + expressie en aanbidding
* Boek ter waarde van €24,99
* Gift
* Mogelijkheid om een leren A4 journal bij te bestellen voor €65,-
* Gratis koffie, thee en lunch op zaterdag
* De kosten voor de training bedraagt €75,- Opgeven voor losse avonden/zaterdag is niet mogelijk. Deze vergoeding voor deze training zien wij als een gift en investering in de bediening. Als de kosten een probleem zijn is er een optie om je gratis aan te melden (stuur ons een mailtje met je gegevens), we willen graag dat iedereen die dit verlangen heeft mee kan doen.

Bijbels onderwijs over aanbidding, expressie en kunst 0
Oefeningen in verschillende expressie vormen 0
Vrije expressie in aanbidding, beweging, schrijfoefening, schilderen en dans 0
16/5 23/5 30/5 6/6 13/6 24/6 2023

Data, tijd en locatie

Dinsdag 16 mei 2023
Dinsdag 23 mei 2023
Dinsdag 30 mei 2023
Dinsdag 6 juni 2023
Dinsdag 13 juni 2023
Zaterdag 24 juni 2023
* Dinsdagavond start de training om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Bij aanvang en in de pauze is gratis koffie en thee verkrijgbaar.
* De laatste trainingsdag is op een zaterdag en start om 10.30 uur de dag eindigt om 15.30 uur. Bij aanvang en in de pauze is gratis koffie en thee verkrijgbaar. Tussen de middag is lunch verkrijgbaar.
* De training wordt gegeven de bovenzaal in FOUND. Baljuwplein 10a in Katwijk.

Suzanne de Lima + team

Docente

Deze training wordt gegeven door Suzanne de Lima. Ze is samen met haar man voorganger van FOUND. Ze heeft tot tien jaar geleden wekelijks expressie en aanbiddings trainingen gegeven. God vroeg haar om dit opnieuw te gaan doen. Niet hetzelfde als toen, maar nieuw en verfrissend. Haar grootste verlangen is dat mensen in de vrijheid gaan wandelen in elk opzicht. Vanuit het onderwijs wat Suzanne geeft zullen ook krachtige bedieningsmomenten zijn waarbij vele doorbraken ervaren zullen worden. Haar kracht is dat ze ook tijdens de lessen Heilige Geest de ruimte geeft om te genezen, te werken en te bewegen. Zet je hart dus wagenwijd open en geef je op.

Adres

Found.

Baljuwplein 10a, Katwijk