top
Blijf op de hoogte

NIEUWS

Nieuwsbrief december 2022

KERSTAVONDDIENST
Kom jij ook op de kerstavonddienst die 24 december plaatsvindt? We hebben een heel leuk programma voor jong en oud. We gaan Koning Jezus aanbidden, er is een mooi en krachtig woord door Ray de Lima, er zal iets opgevoerd worden door de kids en voor ieder kind is er na afloop een cadeautje. Wil je na de dienst nog lekker nagenieten, dan kan dat met een beker warme chocolademelk en wat lekkers. Neem je buren, kennissen en vrienden mee, want dit beloofd een hele bijzondere dienst te worden!

IMG_0832

Revival Night is iedere tweede zondag van de maand en jij bent uitgenodigd om erbij te zijn! Op zondagavond 11 december om 19.00 uur ben je van harte welkom! We zullen een levens veranderende tijd beleven in Gods aanwezigheid. Neem vrienden, kennissen, buren mee en mis deze speciale avond niet waar God ook voor jou een wonder wil doen!

i MOMDATE

Woensdagochtend 7 december komen we weer bij elkaar tijdens 'MOMdate'. Gedurende deze ochtend ontmoet je andere mama’s met hun kindjes (ook moeders met schoolgaande kids zijn natuurlijk van harte welkom!) en kan je langs komen voor koffie, koekjes, gezelligheid en een goed gesprek. En de kids hebben ook meteen een playDATE! Join us, iedere 1e woensdag van de maand tussen 9.30 uur en 12.00 uur staat de koffie klaar. Ook jij bent van harte welkom!</p> <p>Adres: Baljuwplein 10 Katwijk

Aanstaande woensdag 2 november komen de Lifegroups weer bij elkaar. Ook al is het seizoen weer een tijdje begonnen, je kunt je nog altijd aansluiten bij een groep. Kijk op de website voor de Lifegroup waar jij je bij aan kan sluiten. Op woensdag 9 okt. 19.30 uur komen we weer samen om te bidden. Wees welkom!

Op 1e kerstdag, 25 December doen we het eens anders. We gaan samen brunchen! We starten om 10.30 uur. Ieder persoon/gezin neemt iets lekkers mee voor 4 personen. En we gaan gezellig samen eten. Er zal een kort woord zijn en een leuk kinderprogramma! Iedereen is welkom!

In januari beginnen de trainingen weer. Op dinsdagavond zullen we twee verschillende trainingen geven; FOUNDations en Grace runs deep. Wil je meer info of/en je aanmelden? Dan kan dat hieronder.

Adres

Found.

Baljuwplein 10a, Katwijk