top
Blijf op de hoogte

NIEUWS

Nieuwsbrief 21 juni 2022

We zijn nog aan het nagenieten van de dienst van afgelopen zondag. Gods Geest viel en God begon te werken.
Mensen werden bevrijd en genezen, denken werd vernieuwd, leugens werden vervangen door de waarheid.
And it's just the beginning!!

IMG_8825

De komende 5 weken gaan we op zondagochtend de Persoon van de Heilige Geest beter leren kennen. Maak je klaar voor doorbraak in je leven. Daar waar je zelf niet meer doorheen komt, gaat God op een krachtige wijze bewegen en doorbraak geven.

Aanstaande vrijdag 24 juni komen we om 18.00 voor het eerst met de jongeren (16-30 jr) van FOUND samen. We gaan lekker BBQ-en en elkaar leren kennen. Daarnaast staan we open voor wat God deze avond gaat doen kom verwachtingsvol!! Je bent van harte welkom! Adres: Fruinstraat 34, Katwijk Opgave: info@found-church.nl

Revival night nadert en jij bent uitgenodigd om erbij te zijn! Op zondagavond 10 juli om 19.00 uur ben je van harte welkom! We zullen een levens veranderende tijd beleven in Gods aanwezigheid, mis deze speciale avond niet.

Kerk zijn is zo mooi bedacht door onze God. Familie zijn doen we niet alleen en op zondag, maar juist ook door de weeks. Het is zo fijn om samen te komen als community, samen te leven, onszelf te geven en onze harten te delen. Hier zijn we voor gemaakt. We hoeven het leven niet alleen te doen. Om de week komen de lifegroups samen op een woensdag (een enkele op een andere dag). Kijk op de website voor de Lifegroup waar jij je bij aan kan sluiten.

Gebed is de motor. We onderschatten het vaak, maar gebed is essentieel. In de week dat er geen lifegroup is, is er een gezamelijke gebedsavond op woensdag in de grote zaal. Volgende week woensdag 29 juni 20.00 uur komen we weer samen om te bidden. Wees welkom!

Adres

Found.

Kerkweg 3, Valkenburg