top
MISSIE & VISIE

MISSIE

TO LOVE PEOPLE

We willen mensen liefhebben zoals Jezus dat deed. Dat willen we allereerst doen door ze te wijzen op onze liefhebbende Vader God. Daarnaast willen we dit ook op een praktische manier doen door er voor mensen te zijn. Daar waar nood is willen wij de handen en voeten van Jezus zijn en tot zegen zijn. Hier verwachten wij niets voor terug, want wij hebben de liefde van God zelf ook voor niets ontvangen. Het is onze passie om mensen te helpen ontdekken wie ze zijn in Christus zodat ze in hun volle potentie gaan staan en datgene kunnen doen waar God ze voor geroepen heeft.

TO ADVANCE THE KINGDOM

Als kerk zijn wij geroepen om de missie van Jezus voort te zetten; het zichtbaar maken van het Koninkrijk van God, in kracht en met wonderen en tekenen. Wonderen en tekenen zullen diegenen volgen die worden geleid door de Heilige Geest. Het is een opdracht van Jezus aan een ieder van ons om zieken de handen op te leggen, gebrokenheid te herstellen en gebonden mensen te bevrijden (Marcus 16:15-20). Wij mogen als volgelingen van Jezus meebouwen aan dit Koninkrijk dat zich nog elke dag uitbreid.

IMPACT SOCIETY

Als christenen zijn wij geroepen om in elke laag van de samenleving tot zegen te zijn. Als kerk mogen wij impact maken in deze wereld. Op economisch, sociaal en politiek gebied mogen wij het evangelie brengen en tot zegen zijn door de liefde, integriteit en normen en waarden van Jezus op een relevante manier voor te leven én te demonstreren. Wij geloven dat het evangelie goed nieuws is en dat het de boodschap van Jezus zal bijdragen aan de bloei van de gemeente Katwijk en het welzijn van haar inwoners.

 

VISIE

KNOW GOD

God is een goede Vader; we kunnen Hem vertrouwen ongeacht onze omstandigheden. De boodschap, bediening en het offer van Jezus openbaren perfect de aard van God als een goede Vader. De weg naar eeuwig leven en de Vader is open en is ons verlangen dat ieder mens de gelegenheid krijgt om deze God te leren kennen en in Zijn koninkrijk te leven.

FIND FAMILY

Wij zijn geen bijeenkomst of evenement maar een familie. We zijn niet perfect, maar we zijn gewone mensen die in een buitengewone God geloven. Het is Gods hart om de eenzamen in gezinnen te plaatsen. Want we zijn kinderen van God, opnieuw geboren in Zijn familie, geadopteerd en geaccepteerd door Zijn liefde. Wij willen een cultuur van veiligheid, liefde en eerlijkheid creëren en cultiveren, zodat iedereen zich veilig voelt. Wie je ook bent, wat je verhaal ook is, we hopen dat je je welkom voelt in de FOUND-familie. Er is genoeg ruimte bij ons aan tafel.

STEP INTO FREEDOM

Je bent geboren om vrij te zijn. Jezus is gestorven om ons vrij te maken van alles wat vrijheid in de weg staat; zonde, dood, angst, schuld en schaamte. Dit zodat wij volledig in vrijheid kunnen leven en liefhebben als kinderen van God. We zijn niet langer slaaf van angst, maar zonen en dochters van God.

DISCOVER YOUR PURPOSE

God heeft een bestemming voor ons leven. Hij heeft unieke dromen, gaven en talenten gegeven aan een ieder en Hij is in staat om je op jouw bestemming te brengen. We willen je helpen om jouw bestemming te ontdekken en uit te leven. Misschien heb je een hele grote droom die te groot lijkt om ooit te vervullen.
>> We zijn geroepen door een Koning voor wie niets onmogelijk is en behoren tot een Koninkrijk waar onmogelijkheden werkelijkheid worden. Als we Jezus leren kennen en luisteren naar Zijn woorden, zijn we in staat verder te kijken, geloof te hebben voor dat wat er nog niet is en voorbij onze eigen limitaties te gaan.

MAKE A DIFFERENCE

Jezus maakt het verschil. Hij maakt het verschil in een mensenleven maar ook in een gezin, bedrijf, straat, wijk stad of land. Wij geloven, dat als wij Zijn evangelie van hoop brengen en voorleven, we we ook dat verschil zullen maken, overal waar wij komen. Het evangelie van het Koninkrijk brengt licht waar duisternis is, leven waar dood is, genezing waar ziekte is, vrijheid aan gevangenen en voorzienig in nood.

Voor onze volledige geloofsverklaring, klik hiernaast.

Adres

Found.

Baljuwplein 10a, Katwijk