top
KIDS

RAISING LEGENDS // wat een eer om een klein beetje bij te mogen dragen en datgene wat God in de kids gelegd heeft naar voren te mogen brengen. Kinderen zijn heel bijzonder en het allerbelangrijkst in Gods wereld (het Koninkrijk van God)! God houdt zoveel van kinderen, daarom willen we daar extra handen en voeten aan geven door van de zondagochtend een hele speciale ochtend te maken, waar aandacht is voor de kids. Ze zijn het ZO WAARD!! We bidden dat de kids op deze ochtenden, maar ook gedurende de week een Goddelijke ontmoeting met Jezus mogen hebben, mogen groeien in intimiteit met de Hem en zich deel voelen van de community.

KIDS 0 t/m 3 jaar

De kleinste baby's en de peuters komen samen in een gezellig lokaal, ingericht met materiaal voor deze leeftijdsgroep. De baby's en peuters worden verzorgd door lieve leidsters die erg ervaren zijn. De leidsters lezen een mooi bijbelverhaal voor, zingen liedjes met de kids en doen een activiteit met de kinderen. We bidden dat de kinderen zich veilig en geliefd voelen en Gods liefde zullen ervaren.

KIDS 4 t/m 7 jaar

Gedurende de zondagochtenddienst willen we de kids opvangen en vooral een beetje van de liefde van Jezus meegeven. Door middel van spelletjes, knutselen, lofprijs en aanbidding en bijbelverhalen, zullen de kids iets mee krijgen over het goede nieuws van God en Zijn gemeente op een simpele, creatieve manier.

KIDS 8 t/m 12 jaar

Ons verlangen is dat de kids ‘tools’ uit Gods woord op deze zondagochtend meekrijgen die ze kunnen gebruiken als een stevige basis in hun dagelijks leven. We bidden dat door middel van spelletjes, een inspirerende boodschap en krachtige praise & worship de kids zullen groeien in hun begrip van wie God is en wie Hij wil zijn in hun leven. Terwijl ze vrienden maken, zullen ze genieten van de activiteiten om over Jezus te leren en bidden we voor ontmoetingen met Jezus, zodat ze gesterkt en opgebouwd naar huis gaan.

Adres

Found.

Baljuwplein 10a, Katwijk