top
JONGEREN

WE ARE FOUND.

Jongeren 12 t/m 18

Ons hart gaat erg uit naar jongeren. Daarom organiseren we op 6 november '21 een jongeren event die georganiseerd wordt voor en door jongeren uit de omgeving Katwijk. Na de zomervakantie zullen we 1 x in de twee weken samenkomen om het gave 'Hope event' te organiseren en te praten over Jezus en het leven. Samen te bidden, God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. We verlangen ernaar dat de jongeren Jezus leren kennen en dat ze vrienden maken voor het leven zodat ze gesterkt en opgebouwd worden in deze belangrijke jaren van ontwikkeling. Ben je tussen de 12 en 18 jaar en zou je graag een keerje langskomen bij 'WE ARE FOUND?' Dan ben je van harte welkom! We zien naar je uit!

HOPE EVENT

Samen met een super leuke groep jongeren zijn we ons aan het voorbereiden en aan het bidden voor het @hope.event_ wat op 13 november ‘21 zal plaatsvinden! Wat wordt het tof!! De naam bedacht en gekozen door de jongeren zelf; “omdat jongeren zo hopeloos zijn in deze tijd en Jezus de enige is die echte hoop brengt” aldus @kristelxx123 We zijn nog op zoek naar een spreker die de harten van de jongeren kan raken. Ook zijn we bezig een gave worshipband te boeken, en er wordt er nagedacht over workshops die in de middag zullen plaatsvinden en natuurlijk niet te vergeten food, food, food! Zo mooi om te zien hoe betrokken God in dit proces is, nu ook al in de voorbereidingen. Hij raakt harten aan en geneest. Bemoedigd en bevestigd de roeping van deze mooie Gideons bende! God is zo goed!!
Bidden jullie mee dat de jongeren uit omgeving Katwijk aangeraakt worden en hun leven over geven aan Jezus in de voorbereiding en tijdens het event?

Adres

Found.

Kerkweg 3, Valkenburg