top
HOPE EVENT

wat is het hope event?

Het HOPE EVENT belooft een te gekke dag te worden. We komen eindelijk weer samen met alle teens (11 t/m 18 jr.) uit de omgeving Katwijk en vieren een middag en avond lang feest! Vanaf 14.00 t/m 22.30 ben je welkom in Tripodia Katwijk. Wij kijken er enorm naar uit! Jij ook?

PROGRAMMA

Inloop zaterdagmiddag: 14.00;

Bij binnenkomst kun je voetballen in de voetbalkooi, een lekkere snack halen en snuffelen op het ‘marktpleintje’ waar we allerlei leuks verkopen!

Workshopronde 1: 15.00 - 16.00 uur

De middag trappen we af met allerlei te gekke workshops. O.a. een voetbalclinic van Freestyler Josh, een dansworkshop van Davina, creatieve workshops, een workshop over vriendschap en relatie, identiteit, “Wie is God?” en “Hoe leer ik Gods stem verstaan” en nog veel meer. Na afloop kun je een patatje met snack kopen, chillen in de chillroom, voetballen en een lekkere snack, een leuk boek, een toffe TEE of armband etc. kopen op ons ‘marktpleintje.’

Workshopronde 2: 16.30 - 17.30 uur

Ook voor de tweede ronde kun je je opgeven voor te gekke workshops. O.a. een voetbalclinic van Freestyler Josh, een dansworkshop van Davina, creatieve workshops, een workshop over vriendschap en relatie, identiteit, “Wie is God?” en “Hoe leer ik Gods stem verstaan” en nog veel meer. Na afloop kun je een patatje met snack kopen, chillen in de chillroom, voetballen en een lekkere snack, een leuk boek, een toffe TEE of armband etc. kopen op ons ‘marktpleintje.’

Eten en chillen tussen 17.30 en 19.30

Avondprogramma 19.00 - 22.00

Na het eten (in Tripodia >> neem wat geld mee voor patat) gaan we door met een te gek avondprogramma! We trappen de avond af met een paar verrassingen. We hebben een super vet programma met o.a ADEM project die ons meenemen in aanbidding. We gaan met elkaar bespreken hoe Jezus elke dag bij ons is en wat Hij wil betekenen in ons leven. Daniël van Deutekom doet dit op een open en inspirerende manier. Op onze afterparty draait DJ Alvin!! Dit wil je niet missen! Neem vooral je jeugdgroep, vrienden, buren – iedereen – mee.

Adres

Found.

Baljuwplein 10a, Katwijk