top
CULTUUR
Familie

CULTUUR

Je bent geboren voor een prachtig AVONTUUR.

Een avontuur vol van risico’s, ontdekkingen en verwondering.

Je bent geboren om NIEUWE GROND in te nemen en te bouwen.

Je bent geboren om jouw VERHAAL te vertellen en vrij te zijn.

Om GELIEFD te zijn en LIEF te hebben. Om MOEDIG te zijn als het dwaas lijkt.

Om KRACHTIG te zijn in je zwakte.

Laat GELOOF je kompas zijn, WAARHEID je gids.

Geef God de ruimte zodat Zijn GOEDHEID zichtbaar kan worden in en door jouw leven.

You were born, for such a time as this.

BOVENNATUURLIJK

Wij zijn geestelijke mensen en jagen de tasbare aanwezigheid van God na wanneer we elkaar in de gemeente ontmoeten en in ons dagelijks leven. We geloven dat God ons gecreëerd heeft om het onmogelijke te doen. We geloven dat God door iedereen heen werkt en dat bij Hem alles mogelijk is.

GELIEFD

Wij geloven dat wij kunnen liefhebben omdat Hij ons eerst heeft lief gehad. God is de perfecte weerspiegeling van liefde en Hij is een goede Vader. Zijn liefde is volmaakt en vanuit Zijn liefde voor ons verlangen wij ook anderen liefhebben zoals Hij dat doet.

OPEN

Omdat wij onvoorwaardelijk geliefd zijn door God mogen wij open zijn naar God en elkaar over onze zwakten en kwetsbaarheden. Zijn liefde leidt ons naar heelheid en maakt ons gezond in onze omgang met elkaar.

Wij geloven dat wij als christenen emotioneel gezond mogen zijn door te leven vanuit de onvoorwaardelijke liefde. Wij geloven dat God mensen vrij wil zetten en heel wil maken om de beste versie van zichzelf te worden, zoals ze zijn bedoeld.

AVONTUURLIJK

We geloven in de leiding en kracht van de Heilige Geest en jagen dagelijks naar de tastbare aanwezigheid van God in ons leven. Dit is een leven in afhankelijkheid en van overgave. Kortom een avontuurlijk leven! Elke keer maken we weer avonturen mee die de goedheid van God bewijzen.

VRIJGEVIG

We zijn vrijgevig. Vrijgevig met ons leven. Vrijgevig met onze tijd. Vrijgevig met onze financiën. We geloven dat vrijgevigheid leven voortbrengt en dat wie we zijn en wat we bezitten nodig is om onze familie en Zijn koninkrijk te doen bloeien. We willen zaaiers in Zijn Koninkrijk zijn.

VOL VERTROUWEN

Wij geloven dat God meent wat Hij zegt! Hoe gek, onlogisch en risicovol sommige van Zijn beloften soms klinken, wij kiezen ervoor om God serieus te nemen en Hem als Goede Vader te vertrouwen. Ja, soms betekent dat je alle risico’s neemt om Hem op Zijn Woord te geloven maar elke keer bewijst Hij dat Hij te vertrouwen is en dat Zijn Woord waar is.

CREATIEF

Scheppen vormt de kern van wie God is. Wij vinden het geweldig om met Hem samen te werken en Hem op allerlei verschillende manieren weer te geven. Wij moedigen creatief talent aan en geven het graag de ruimte zodat wij uiting kunnen geven aan onze liefde voor God en om ons geloof te verkennen door middel van kunst, muziek, theater en nog veel meer.

AUTHENTIEK

We zijn volledig toegewijd aan Jezus en verlangen de aanwezigheid van de Heilige Geest in iedere samenkomst, ontmoeting, activiteit en beslissing. De manier waarop we ons geloof uiten is enthousiast, overvloedig en echt. Voor ons is de manier waarop de dingen in de werkelijkheid zijn veel belangrijker dan de manier waarop de dingen eruit zien, dus perfectie vind je hier niet. Je zult een gemeenschap van mensen ontdekken die volledig afhankelijk is van Gods verbazingwekkende liefde en genade.

INCLUSIEF

We zijn een kerk voor jong en oud, families en singles. We zijn een kerk voor mensen die Jezus nog niet kennen. Wij geloven dat eenheid sterker wordt gemaakt door diversiteit. God heeft de schepping divers gemaakt en dat willen wij eren en liefhebben. We willen elkaar vieren, ook in onze verschillen. We stellen relatie boven leerstellingen en dogma’s en willen in onze diversiteit altijd opzoek blijven naar de verbinding.

FEESTELIJK

Echte vreugde komt vanuit de hemel! We geloven dat feesten een teken van het Koninkrijk zijn. Het Koninkrijk van God bestaat uit vrede, gerechtigheid en VREUGDE. God geeft de beste feesten en vreugde en blijdschap zijn een expressie van een leven van dankbaarheid. Het leven mag gevierd worden!

Adres

Found.

Baljuwplein 10a, Katwijk