top
GEBED / BEVRIJDING / ADVIES / LIFECHANGING PRAYER

ZALVEN MET OLIE Ben je lid van de gemeente en ben je ziek of lig je in het ziekenhuis door een ongeluk? Ben je op een psychische afdeling geplaatst of is er iets anders waarvoor je gebed nodig hebt? De Bijbel (Jacobus 5:14-16) zegt dat je dan de oudsten mag vragen om je te zalven met olie: ‘Is iemand onder u ziek? Laat hij dan de oudsten van de gemeente bij zich roepen en laten die voor hem bidden en hem met olie zalven in de Naam van de Heere. En het gelovige gebed zal de zieke behouden en de Heere zal hem weer oprichten.

Mocht je gebed nodig hebben, dan kun je allereerst contact opnemen met je lifegroup leider. Zij zullen je doorsturen naar de juiste persoon. Mocht (nog) niet deelnemen aan een lifegroup dan kun je dit contactformulier invullen.

 

BEVRIJDING/COUNSELING/LIFECHANGING PRAYER We geloven dat ieder mens bedoeld is om vrij te zijn in Christus. Daarmee geloven we dat God je vrij wil maken van demonische en emotionele blokkades en gebondenheden. Jezus Christus is onze Geneesheer en onze Bevrijder.

Onder leiding van de Heilige Geest willen we, met ons counseling team die getraind is op veel vlakken, voor je bidden en je verder helpen te wandelen in vrijheid en te groeien in de bestemming die God voor jou heeft. Daarnaast geloven we dat we je mogen opbouwen met het Woord van God en Bijbels advies geleid door de Heilige Geest.

Hieronder kun je een gewenste datum voor een sessie van 1,5 uur invullen.

Laden...
Adres

Found.

Baljuwplein 10a, Katwijk